jonar242 / Jonas Arnell-Szurkos ny kommissionär i ICOC (IKR)

/jonas_arnell.jpg/arnell_1.gif

Det har kommit till min kännedom att Jonas Arnell-Szurkos, även känd som jonar242 har blivit utsedd till kommissionär i ICOC, International Commission on Orders of Chivalry, eller som vi i Sverige brukar kalla det IKR, Internationella kommissionen för riddarordnar.

Ett jätte stort grattis!

Herr Arnell-Szurkos har följt IKR:s principer sedan han startade med sin hemsida http://arnell.cc/ för över 20 år sedan.

IKR har nu tre svenska kommissionärer: Sedan 2004 f.v. riddarhusgenealogen, f.v. ordenshistoriografen vid Kungl. Maj:ts Orden Per Nordenvall samt sedan 2016 statsheraldikern och kammarherren Henrik Klackenberg. Per har med ålders rätt lämnat såväl Riddarhuset som KMO, så det var kanske läge att slå två flugor i en smäll.

Än så länge har inte IKR:s hemsida, HÄR, uppdaterats men ordförande Pier Felice degli Umberti har i ett mail bekräftat utnämningen.

Ännu en gång, ett stort grattis Jonas till utnämningen.

26 Mar 2020

Välkommen

sundbom.png

Länkar

Skriv in din e-post här nedan för att komma med i listan. Jag skickar då ett e-post till dig när jag har skrivit något nytt i bloggen. Du kan även svara på dessa e-post med feedback eller ge tipps om saker du vill att jag tar upp i min blogg. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan.

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
medalj orden silvermedalj medalj bilder silver Bärandebestämmelser Medaljers bärande Förtjänstecken