Röstning avslutad

Jag lade in om ett förslag till norrtälje Kommun för ett tag sedan om att instifta en förtjänsmedalj. Läs mer HÄR.

Nu har tiden gått ut för att rösta. Jag fick ett mail från en nämndadministratör på Kommunkansliet som lyder enligt följande. Jag är 110% säker på att jag skrev förstjänstmedalj och inte färdtjänstmedalj *ler*.

Hej,

Ert inskickade e-förslag om att instifta färdtjänstmedalj är nu avslutat och kom upp i 49 röster. Då riktlinjerna för e-förslag ändrades 2020-05-11 och kommunfullmäktige då beslutade att höja gränsen för besvarande av e-förslag till 50 röster från tidigare 25 röster kommer ert e-förslag ej att besvaras.

Allt gott!

När jag lade in förslaget 2020-06-30 så stod det på kommunens hemsida att det räckte med 25 röster. Annars hade jag inte skrivit så i mitt inlägg. Men tydligen så hade de ändrat till 50 röster utan att uppdatera hemsida vid den tidpunkten. 

Nu får Norrtälje kommun/stad vara utan en färd... nej, förtjänstmedalj. 

28 Sep 2020

Välkommen

sundbom.png

Länkar

Skriv in din e-post här nedan för att komma med i listan. Jag skickar då ett e-post till dig när jag har skrivit något nytt i bloggen. Du kan även svara på dessa e-post med feedback eller ge tipps om saker du vill att jag tar upp i min blogg. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan.

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
medalj orden silvermedalj medalj bilder silver Bärandebestämmelser Medaljers bärande Förtjänstecken