Om mig

Jag heter Mikael.    

Född och uppvuxen i Gävle på stadsdelen Brynäs.                                                        

Jag har ett drygt 20-årigt förflutet som officer i Försvarsmakten men arbetar nu som senior konsult inom försvarsindustrin.                     

Jag är och har varit mycket aktiv inom föreningslivet och suttit i styrelser för en hel del olika föreningar och organisationer T.ex. vice ordförande i en rödakorskrets. Nu är jag ledamot, Vice ordförande, i Svenska Faleristiska Föreningen, SFF.

Intresset för faleristiken började under värnplikten. Sedan har det blivit mer och mer. Jag anser mig inte vara någon jättestor expert inom faleristiken men jag har rätt bra kunskaper i ämnet.

Min främsta anledning till att starta denna sida var att få fler att bli intresserad för falerestik samt att försöka få, framförallt, Försvarsmakten och dess personal att bli bättre på att bära sina utmärkelser på rätt sätt. 

Skicka gärna frågor och funderingar till silvermedaljen[at]gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen

sundbom.png

Länkar

Skriv in din e-post här nedan för att komma med i listan. Jag skickar då ett e-post till dig när jag har skrivit något nytt i bloggen. Du kan även svara på dessa e-post med feedback eller ge tipps om saker du vill att jag tar upp i min blogg. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan.

 

 

 

 

medalj orden silvermedalj medalj bilder silver Bärandebestämmelser Medaljers bärande Förtjänstecken