Vad händer med medalj.nu?

medalj.nu är en mycket bra sida för alla som är intresserad av medaljer och ordnar. Där kan man "klicka" på de medaljer och ordnar man har blivit förlänad och man får en bild på i vilken ordning medaljerna ska monteras. Kraftsamlingen är på svenska medaljer och ordnar. Som jag förstår syftet med hemsidan så är det att vem som helst kan lägga upp nya ordnar och medaljer med bilder och förklarande text. Efter en granskning så skall dessa bli synliga för alla. Det är ju bra att det finns någon form av granskning innan de blir ofentliga.

MEN.....

Jag har lagt upp 57 stycken ordnar och medaljer från Thailand. När man öppnar rullgardinen för länderna så ser man att det ska vara 57 stycken. Dock när man sedan går in på Thailand så ser man enbar 4 stycken. Detta kan ju vara okej om jag precis gjort detta för någon dag sedan... Men nu har det snart gått 5 veckor sedan jag började. Jag har skicka en fråga till ansvariga för hemsidan och svaret blev... vi titta på det...

Eftersom enbart den som lägger in ordnar och medaljer kan se dessa innan de blivit godkända så vet jag inte om det finns fler där ute som lagt in medaljer som aldrig blivit godkända.

Sedan är det någon, inga namn, som är en av de ansvariga för sidan som lägger upp och godkänner sina egna inlägg på sidan. Borde det inte vara så att någon annan, än personen som lägger in, som granskar och godkänner? Eller är det enbart för eget bruk/intresse som sidan finns? Känns som det börjar gå lite utför för medalj.nu. Tillbaka till rötterna och sluta lägg in en massa skytte medaljer från 1800-frös ihjäl, som delades ut sista gången när jesus gick i kortbyxor...

Ber om ursäkt för det sista men börjar bli lite lack. Jag förstår att man har olika intresseområden. Men med en hemsida som har i syfte att vem som helst kan lägga in saker på den så måste man lägga sina egna intressen åt sidan. 

25 May 2016

Välkommen

sundbom.png

Länkar

Skriv in din e-post här nedan för att komma med i listan. Jag skickar då ett e-post till dig när jag har skrivit något nytt i bloggen. Du kan även svara på dessa e-post med feedback eller ge tipps om saker du vill att jag tar upp i min blogg. Du kan när som helst ångra dig och gå ur listan.

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
medalj orden silvermedalj medalj bilder silver Bärandebestämmelser Medaljers bärande Förtjänstecken